Компютърни курсове

"Computers themselves, and software yet to be developed, will revolutionize the way we learn."

Steve Jobs

Как да предотвратим попадането на имейлите ни в спам

Както всички знаем никой не може да предвиди кое ще попадне и кое не в спам листите, но ето някои съвети, които могат да помогнат за намаляване на вероятността.

 

14 неща, които не да правите, ако искате вашите имейли да се получи в Входящите кутии

 

 1. Да не се купуват или наемат списъци. Да, можете да закупите законно списъци на хора, които са се съгласили да пишете съобщения, но те не са склонни да действително искате вашите имейли, което увеличава вероятността те ще ви марки като спам.
 2. Да не се изстърже сайтове за имейл адреси. Това винаги е незаконно.
 3. Не използвайте главни букви навсякъде в електронната си поща или на ред.
 4. Да не се използва видео, Flash или JavaScript във вашия имейл.
 5. Не забравяйте да включите ALT текст в имейли с изображения, така че те могат лесно да се чете от всички имейл клиенти.
 6. Не вградите форми във вашите имейли; изпрати получатели към целевата страница на вашия сайт, вместо.
 7. Не използвайте спам Началните думи като "свободен", "гаранция" и "без задължение" в сюжетната линия или имейл тялото. Добро правило на палеца е, ако това звучи като нещо на употребявани автомобили продавач бих казал, това вероятно е спам спусъка дума.
 8. Не използвайте червен шрифт при изготвянето на вашия имейл. И не, че законен имейл маркетинг би, но също така и да се въздържат от използване на бял текст върху бял фон.
 9. Не използвайте удивителни знаци !!!!!
 10. Не забравяйте да използвате проверка на правописа; правописни грешки са още един показател за спам в електронната си поща копие.
 11. Не конфитюр опаковайте имейл копие с ключови думи.
 12. Не използвайте тон на изображения или много големи изображения. И не забравяйте, всички изображения трябва да са свързани ALT текст!
 13. Не пишете хора, които са отскачали многократно; това може да доведе до вашия IP адрес да бъде черна.
 14. Не се включват прикачени файлове към имейлите си. Точно както с целеви страници, изпратете получатели към страница на вашия сайт, за да изтеглите каквото и да е, което искате да изпратите. 

 

15 неща, които можете да направите за увеличаване на вашия Email подаваща Rate

 

 1. Да се достигне до неактивни абонати, за да видите, ако те все още искат да бъдат включени в списъка ви; този начин намалява вероятността, че те ще ви флаг като спам и предпазва вашия списък текущата чист.
 2. Да попитам за обратна връзка от вашите неактивни или рядко активни абонати, за да видите, ако можете да ги включат отново.
 3. Да се използва двойно откажете инча Това означава, че след като някой се присъединява, трябва да ги изпратим имейл с линк за потвърждение, гарантира, че те искат да получавате имейл съобщения от вас.
 4. Да попитам абонатите си до бяло ви списък. Спам филтрите са по-агресивни от всякога, а понякога пишете хора стойност все още се окажете в спам кутии. Задавайки си абонати да ви добави в своя адресна книга, тя разказва спам филтри, за да се отдръпнат.
 5. Да не се включва ясно отпишете връзка и физически адрес за кореспонденция във вашата електронна поща е букмейкър.
 6. Да се използва познато име на подател да се намали вероятността получателите не ще можете да разпознаете в тяхната пощенска кутия.
 7. Да включи името на получателя в полето До: толкова спам филтри, знам, че ти си, наистина, знам си получател.
 8. Да предлага както HTML и обикновен текстов вариант на вашите имейли; това е не само индикатор за легитимност на интернет доставчиците, но също така прави вашите имейли по-четец приятелски.
 9. Да не се съхранява имейли кратко; твърде много копие е друг червен флаг за спам филтри.
 10. Не се включват датата някъде в тялото на вашия имейл, за да се покаже вашето съобщение е ток.
 11. Смятате тестови имейли Ви изпратим имейл с клиентите си абонати използват, за да гарантира, че те доставят успешно за всички от тях.
 12. Смятате получите имейл подател акредитация от трета страна, така че доставчиците на интернет услуги знаят, че сме надежден подател.
 13. Да следите подателя репутация. DNSstuff.com ви позволява да проверите дали сте в черния списък подател, нещо, което много късмет имейл маркетинг, дори не са наясно.
 14. Смятате чест на абонамента; това не е само добро за вас, като самостоятелно пречистване механизъм, но също така е незаконно да не се.
 15. Да остана до датата, на промени в закони имейл изпращане, ISP поведение, и спам филтър технология. Имейл маркетингът се развива непрекъснато, и да останат в ноу помага да сте сигурни, винаги след най-добрите практики (и закона!).